Dla Gastronomii

Zapewniamy kompleksowe zaopatrzenie w wysokiej jakości mięsa oraz tradycyjne wędliny dla hoteli, restauracji, domów weselnych czy firm cateringowych. 

Oferta

Najlepszej jakości mięso: wieprzowina (z własnego rozbioru), wołowina, drób, dziczyzna, cielęcina, gęsina tradycyjne, regionalne wędliny własnej produkcji, wędzone w tradycyjnych wędzarniach, bez konserwantów: szynki, polędwice, boczki, kiełbasy cienkie i grube, parówki

Wyroby na “wiejski stół” – od wędlin wg. staropolskich receptur (prosiak pieczony, kiełbasa swojska, kabanos warkocz, pieczenie, pasztety, wędzona słonina, spyrka z cebulką) po hiszpańskie specjały (fuet, jamon iberico), dziczyzna na specjalne okazje (dzik pieczony, kiełbasa, kabanosy, pieczeń, pasztet, udziec z dzika), dania gotowe – wolnogotowane (karkówka, żeberka, gulasze wieprzowe)

Produkty mrożone drobiowe (kotlety, filety grillowane, chrupiące skrzydełka, kebab cięty, plauszki z kurczaka)

Zapewniamy

  • Kompleksowe zaopatrzenie w mięso i wędliny od jednego dostawcy
  • Specjalnie wykrawane elementy mięsa (schab z kością typu cielęcy)
  • Trudno dostępne elementy mięsa tj. serca. ozory, policzki, płuca, ogony.
  • Dopasowanie produktów po potrzeb (wielkość, skład produktu)
  • Gotowe dania wolnogotowane pakowane próżniowo
  • Udział w próbach technologicznych podczas przygotowywania nowych wyrobów
  • Indywidualne dostawy

Co nas wyróżnia

  • Mięso wieprzowe skupowane od lokalnych hodowców
  • Codzienny ubój i rozbiór mięsa
  • Wędliny własnej produkcji według sprawdzonych, tradycyjnych receptur
  • Wędliny wędzone naturalnym drewnem olchowo-bukowym
  • Wędliny bez konserwantów, sztucznych barwników, sztucznych aromatów
  • Bogate portfolio produktów (szynek, kiełbas czy wyrobów podrobowych)

Szczególnie polecamy

Schab wieprzowy a'la jagnięcy

Dania wolno gotowane

Gulasz z dzika z borowikiem 

Karkówka z dzika 

Schab z dzika z borowikiem

Burger z dzika