Zapewniamy kompleksowe zaopatrzenie w wysokiej jakości mięsa oraz tradycyjne wędliny dla hoteli, restauracji, domów weselnych czy firm cateringowych

 

Nasza oferta:

  •  najlepszej jakości mięso: wieprzowina (z własnego rozbioru), wołowina, drób, dziczyzna, cielęcina, gęsina
  • tradycyjne, regionalne wędliny własnej produkcji, wędzone w tradycyjnych wędzarniach, bez konserwantów: szynki, polędwice, boczki, kiełbasy cienkie i grube, parówki
  •  wyroby na “wiejski stół” – od wędlin wg. staropolskich receptur (prosiak pieczony, kiełbasa swojska, kabanos warkocz, pieczenie,               pasztety, wędzona słonina, spyrka z cebulką) po hiszpańskie specjały (fuet, jamon iberico)
  • dziczyzna na specjalne okazje (dzik pieczony, kiełbasa, kabanosy, pieczeń, pasztet, udziec z dzika)
  • dania gotowe – wolnogotowane (karkówka, żeberka, gulasze wieprzowe)
  • produkty mrożone drobiowe (kotlety, filety grillowane, chrupiące skrzydełka, kebab cięty, plauszki z kurczaka)

 

Naszym klientom zapewniamy:

  • kompleksowe zaopatrzenie w mięso i wędliny od jednego dostawcy
  • specjalnie wykrawane elementy mięsa (schab z kością typu cielęcy)
  • trudno dostępne elementy mięsa tj. serca. ozory, policzki, płuca, ogony.
  • dopasowanie produktów po potrzeb (wielkość, skład produktu)
  • gotowe dania wolnogotowane pakowane próżniowo
  • udział w próbach technologicznych podczas przygotowywania nowych wyrobów
  • indywidualne dostawy

 

Nasze produkty wyróżnia:

  • mięso wieprzowe skupowane od lokalnych hodowców
  • codzienny ubój i rozbiór mięsa
  • wędliny własnej produkcji według sprawdzonych, tradycyjnych receptur
  • wędliny wędzone naturalnym drewnem olchowo-bukowym
  • wędliny bez konserwantów, sztucznych barwników, sztucznych aromatów
  • bogate portfolio produktów (szynek, kiełbas czy wyrobów podrobowych)