WIEJSKI STÓŁ

Oferujemy Państwu kompleksowe zaopatrzenie w tradycyjne, staropolskie wędliny na Wiejski Stół. 25 lat doświadczenia w produkcji wędlin pozwoliło nam na wyselekcjonowanie naszych najlepszych produktów, które przygotowywane są według tradycyjnych receptur, z dodatkiem naturalnych przypraw, bez barwników i konserwantów. Nasze wędliny pieczemy tradycyjnie oraz wędzimy drewnem olchowo-bukowym.

Stół Wiejski Wieprzowy

Mały Stół (dla 30-50 osób)

Szynka pieczona bez kości (3 kg) lub prosiak z formy (5kg)

Kiełbasa starowiejska (3 kg)

Kabanosy (1 kg)

Pasztet drwala (1 kg)

Salceson galicyjski (2 kg)

Boczek drwala (1,2 kg)

Rolada boczkowa (1,5 kg)

Karkówka pieczona (1,5 kg)

Żeberka wędzone (1,5 kg)

Spyrka z cebulką (0,5 kg)

Średni Stół (dla 60-100 osób)

Szynka pieczona z kością (6 kg)

Prosiak z formy (5kg)

Kiełbasa starowiejska (4 kg)

Kabanosy (1,5 kg)

Schab z piecka (1,5 kg)

Pasztet drwala (2,5 kg)

Salceson galicyjski (2,5 kg)

Rolada boczkowa (2 kg)

Klops pieczony (0,7 kg)

Kaszanka swojska (0,7 kg)

Karkówka pieczona (1,5 kg)

Polędwiczka wędzona (1,2 kg.)

Żeberka wędzone (1,5 kg)

Słonina wędzona (1 kg)

Spyrka z cebulką (0,5 kg)

Duży Stół (do 100-150 osób)

Szynka pieczona z kością (6 kg)

Szynka pieczona bez kości (ok. 3kg)

Prosiak z formy (5kg)

Kiełbasa starowiejska (5 kg)

Kabanosy warkocz (2 kg)

Schab z piecka (1,5 kg)

Karkówka pieczona (1,5 kg)

Boczek drwala (1,5 kg)

Pasztet drwala (2,5 kg)

Salceson galicyjski (2,5 kg)

Rolada faszerowana (2 kg)

Klops pieczony (0,7 kg)

Kaszanka swojska (0,7kg)

Polędwiczka wędzona (1,5 kg)

Żeberka wędzone (1,5 kg)

Słonina wędzona (1 kg)

Spyrka z cebulką (1 kg)

Stół Wiejski z Dziczyzny

Mały Stół (do 30 osób)

Udziec pieczony z kością (1 szt-ok. 3-4 kg)

Kiełbasa z dzika (1,5 kg)

Kabanosy z dzika (1 kg)

Pasztet z dzika (1 szt – 0,5 kg

Pieczeń z dzika (1 szt – 0,5 kg)

Szynka wędzona z dzika (1 szt – 0,5 kg)

Polędwica wędzona z dzika (1 szt – 0,5 kg)

Szynkowa z dzika (1 szt – 0,5 kg)

Smalczyk z dzika w słoiku – 1 szt.

Średni Stół (do 60 osób)

Udziec pieczony z kością (1 szt-ok. 3-4 kg)

Kiełbasa z dzika (2 kg)

Kabanosy z dzika (1,5 kg)

Pasztet z dzika (2 szt – 1 kg)

Pieczeń z dzika (2 szt – 1 kg)

Szynka wędzona z dzika (2 szt – 1 kg)

Polędwica wędzona z dzika (2 szt – 1 kg)

Szynkowa z dzika (2 szt – 1 kg)

Smalczyk z dzika w słoiku – 2 szt.

Duży Stół ( do 100 osób)

Udziec pieczony z kością (1 szt-ok. 3-4 kg)

Kiełbasa z dzika (1,5 kg)

Kiełbasa z jelenia (1,5 kg)

Kabanosy z dzika + Kabanos warkocz (2 kg)

Pasztet z dzika (3 szt – 1,5 kg)

Pieczeń z dzika (3 szt – 1,5 kg)

Szynka wędzona z dzika (3 szt – 1,5 kg)

Polędwica wędzona z dzika (3 szt – 1,5 kg)

Szynka z jelenia ( 1 kg)

Szynkowa z dzika (3 szt – 1,5 kg)

Krakowska sucha z jelenia (1 kg)

Smalczyk z dzika w słoiku – 3 szt.

Dodatkowo Oferujemy

  • Schab Korona
  • Szynka pieczona z kością
  • Szynka pieczona bez kości
  • Udziec  z dzika z kością
  • Indyk pieczony
  • Głowa pieczona
  • Prosiak pieczony
  • Dzik pieczony

*Cena uzależniona od wagi

KONTAKT

Zapraszamy do kontaktu. Pomożemy dopasować wielkością i asortymentem Wiejski Stół do Twoich oczekiwań!!!”

Zamówienia przyjmujemy na minimum tydzień przed planowaną imprezą.

tel. 692 342 082,   tel. 17 774 73 24

Napisz do nas:   sylwia.rembek@kabanos.pl

Masz pytania? Skorzystaj z formularza obok. Opisz dokładnie czego potrzebujesz, np. ilość, termin, asortyment itp.