Pasztet z jelenia
Wędlina podrobowa z mięsa jelenia z dodatkiem wątroby drobiowej, pieczony.
Mięso z jelenia 64%, woda, wątroba drobiowa 9%, bułka tarta, cebula, jajka w proszku, przyprawy, ekstrakty i aromaty przypraw, sól, glukoza, błonnik pszenny, olej rzepakowy.
22.00 zł – 44.00 złWybierz opcje
Pasztet Drwala
Wędlina wieprzowa, pieczona.
Mięso wieprzowe 77%, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 11%, woda, bułka tarta(gluten) , sól, białko sojowe, cebula , glukoza, substancja zagęszczająca: E466, wzmacniacze smaku: E621, E635, regulator kwasowości: E471, błonnik marchwiowy, przyprawy i ich ekstrakty. Pakowano próżniowo. Po rozpakowaniu gwarantowana jakość przez 48godzin.
8.89 zł – 29.49 złWybierz opcje
Pasztet pieczony z dzika
Wędlina podrobowa z mięsa z dzika z dodatkiem wątroby wieprzowej, pieczona.
Skład: Mięso z dzika 64%, woda, wątroba wieprzowa 9%, bułka tarta (gluten), cebula, jajka w proszku, przyprawy( gorczyca), ekstrakty i aromaty przypraw, sól, glukoza, błonnik pszenny, olej rzepakowy, substancja konserwująca azotyn sodu.
14.50 zł – 29.00 złWybierz opcje