single product

Kiełbasa Krakowska Podsuszana

13.79 45.99 

Do wytworzenia 100 gram produktu zużyto 111 gram mięsa wieprzowego.

Mięso wieprzowe, sól, dekstroza, wzmacniacz smaku: E621, przeciwutleniacz: E301, przyprawy, czosnek , substancja konserwująca E250. Po rozpakowaniu gwarantowana jakość przez 48godzin.

Brak danych

Opis

Wędliny wysyłamy w całości (nie w plastrach). Dopuszczamy możliwość różnicy wagowej +- 15% w stosunku do złożonego zamówienia.

Mięso pakowane jest próżniowo (VAC). Wędliny pakujemy próżniowo (VAC) lub w gazie obojętnym (MAP).

Zamówienia pakowane są w zależności od pory roku i temperatury albo w karton, albo w termoboks dodatkowo zaopatrzony we wkłady chłodzące.

Informacje dodatkowe

Waga

0,3 kg, 0,5 kg, 0,7 kg, 1 kg