single product

Krupnioki Śląskie

6.49 21.49 

Wędlina wieprzowa podrobowa parzona.

Podgardle wieprzowe 21%, woda, krew wieprzowa 14%, tłuszcz wieprzowy, skórki wieprzowe, wątroba wieprzowa 7%, płuca wieprzowe 7%, osłonka: jelita wieprzowe, kasza z jęczmienia , sól, cebula, przyprawy, substancja konserwująca: E250. Pakowane próżniowo. Po rozpakowaniu gwarantowana jakość przez 48godzin.

Wyczyść
Brak danych

Opis

Wędliny wysyłamy w całości (nie w plastrach). Dopuszczamy możliwość różnicy wagowej +- 15% w stosunku do złożonego zamówienia.

Mięso pakowane jest próżniowo (VAC). Wędliny pakujemy próżniowo (VAC) lub w gazie obojętnym (MAP).

Zamówienia pakowane są w zależności od pory roku i temperatury albo w karton, albo w termoboks dodatkowo zaopatrzony we wkłady chłodzące.

Informacje dodatkowe

Waga

0,3 kg, 0,5 kg, 0,7 kg, 1 kg