SŁOIKI

Przysmak z sarny

20.00 

Przysmak z sarny

20.00 

KONSERWA Z MIĘSA Z SARNY, STERYLIZOWANA.

Składniki : mięso z sarny 79 % , woda, żelatyna wieprzowa, cukry, sól, przyprawy, aromaty w tym ekstrakt drożdżowy, substancja konserwująca azotyn sodu.

Dziczyzna w Słoiku

17.00 

Konserwa z mięsa dziczyzny średnio rozdrobniona pasteryzowana.

Mięso z dzika 79%, woda, żelatyna wieprzowa, cukry, sól,, przyprawy, aromaty w tym ekstrakt drożdżowy, substancja konserwująca azotyn sodu.

Pasztet z dzika w słoiku

16.00 

Konserwa sterylizowana podrobowa z dziczyzny z dodatkiem wątroby drobiowej.

Skład; Mięso z dzika 61%, woda, wątroba z kurczaka 15%, tłuszcz z dzika, sól, przyprawy, emulgator E471, aromaty naturalne, białko sojowe, mleko pełne w proszku, skrobia, jaja, cukry, błonnik pszenny bezglutenowy, ekstrakty naturalne.

Smalczyk z dzika o smaku grzybowym

15.00 

Konserwa z tłuszczu dzika, sterylizowana.

Skład: Tłuszcz z dzika, cebula, cebula smażona ( tłuszcz roślinny palmowy utwardzony, mąka pszenna) przyprawy ( czosnek suszony ), aromaty ( aromat dymu wędzarniczego ) sól, żurawina, borowik suszony 0,003%.

Przechowywać w temperaturze + 2 ° C do +21°C

Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.

Smalec z Dzika w Słoiku

15.00 

Konserwa sterylizowana z tłuszczu dzika.

Tłuszcz z dzika, podgardle z dzika 20%, sól, cebula, tymianek, marchew, pietruszka, pieprz czarny, majeranek, czosnek, słonecznik, kolendra, jałowiec, ziele angielskie, liść laurowy, rozmaryn, żurawina, gorczyca, papryka ostra, mięta, aromaty, glukoza.

Gulasz Angielski

10.49 

Gulasz Angielski

10.49 

Konserwa wieprzowa, sterylizowana.

Mięso wieprzowe 80%, woda, tłuszcz wieprzowy, żelatyna wieprzowa, stabilizator E450, syrop glukozowy, przeciwutleniacze E300, E332ii, sól, glukoza, przyprawy, aromaty, hydrolizat białka roślinnego, karagen, wzmacniacze smaku E621, maltodekstryna, substancja konserwująca E250.

Przysmak Galicyjski

10.49 

Konserwa wieprzowa, sterylizowana.

Mięso wieprzowe 81%, woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia kukurydziana E1422, żelatyna wieprzowa, stabilizator E450, syrop glukozowy, przeciwutleniacze E300, E332ii, sól, glukoza, przyprawy, hydrolizat białka sojowego, aromaty, wzmacniacze smaku E621, karagen, substancja konserwująca E250.

Pasztet Galicyjski

10.49 

Konserwa wieprzowa, sterylizowana.

Mięso wieprzowe 57%, woda, tłuszcz wieprzowy, wątroba wieprzowa 11%, kasza manna, przyprawy, cebula, wzmacniacz smaku E261, hydrolizat białka sojowego, aromaty, emulgatory, błonnik marchwiowy i grochowy, substancja konserwująca E250.

Głowizna z galaretką po Galicyjsku

10.49 

Konserwa wieprzowa, sterylizowana.

Mięso wieprzowe 75%, woda, tłuszcz wieprzowy, żelatyna wieprzowa, ekstrakty przypraw, bulion granulowany , aromaty ,przyprawy, wzmacniacz smak E621, karagen, substancja konserwująca E250.

Wieprzowinka Galicyjska

10.49 

Konserwa wieprzowa, sterylizowana .

Mięso wieprzowe 82%, woda, tłuszcz wieprzowy, żelatyna wieprzowa, preparat mleczny w proszku, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy, gorczyca, czosnek, cukier, aromaty, karagen, przeciwutleniacz E3321ii, substancja konserwująca E250.

Smalczyk Galicyjski z Cebulką

8.99 

Konserwa wieprzowa, sterylizowana.

Podgardle wieprzowe 50%, tłuszcz wieprzowy, cebula smażona, cebula suszona, sól, przyprawy, czosnek, aromaty (aromat dymu wędzarniczego).

Select at least 2 products
to compare