Zapewniamy kompleksowe zaopatrzenie w wysokiej jakości mięsa oraz tradycyjne wędliny dla hoteli, restauracji, domów weselnych czy firm cateringowych.
Zapewniamy
- Kompleksowe zaopatrzenie w mięso i wędliny od jednego dostawcy
- Specjalnie wykrawane elementy mięsa (schab z kością typu cielęcy)
- Trudno dostępne elementy mięsa tj. serca. ozory, policzki, płuca, ogony.
- Dopasowanie produktów po potrzeb (wielkość, skład produktu)
- Gotowe dania wolnogotowane pakowane próżniowo
- Udział w próbach technologicznych podczas przygotowywania nowych wyrobów
- Indywidualne dostawy
Co nas wyróżnia
- Mięso wieprzowe skupowane od lokalnych hodowców
- Codzienny ubój i rozbiór mięsa
- Wędliny własnej produkcji według sprawdzonych, tradycyjnych receptur
- Wędliny wędzone naturalnym drewnem olchowo-bukowym
- Wędliny bez konserwantów, sztucznych barwników, sztucznych aromatów
- Bogate portfolio produktów (szynek, kiełbas czy wyrobów podrobowych)
Najlepszej jakości mięso:
Wieprzowina (z własnego rozbioru), wołowina, drób, dziczyzna, cielęcina, gęsina tradycyjne, regionalne wędliny własnej produkcji, wędzone w tradycyjnych wędzarniach, bez konserwantów: szynki, polędwice, boczki, kiełbasy cienkie i grube, parówki.
Produkty mrożone drobiowe
Kotlety, filety grillowane, chrupiące skrzydełka, kebab cięty, paluszki z kurczaka
Wyroby na „wiejski stół”
Od wędlin wg. staropolskich receptur (prosiak pieczony, kiełbasa swojska, kabanos warkocz, pieczenie, pasztety, wędzona słonina, spyrka z cebulką) po hiszpańskie specjały (fuet, jamon iberico), dziczyzna na specjalne okazje (dzik pieczony, kiełbasa, kabanosy, pieczeń, pasztet, udziec z dzika), dania gotowe – wolnogotowane (karkówka, żeberka, gulasze wieprzowe)